Ga met ons op reis

Reizen is leuk. Onderweg zijn. Andere mensen ontmoeten. Nieuwe culturen ervaren. Sfeer proeven. Dat is spannend. Allicht. En soms wil je net iets meer: een reis die je verder brengt. Verder dan alleen maar naar een nieuw land of een andere omgeving. Een reis die je verder helpt op je levenspad. Die naast het onderweg zijn ook een inspirerende ervaring is. Vol rust en verstilling. En die misschien zelfs helpt om God op het spoor te komen. Als een echte pelgrim. Dat treft, want wij zijn het Huis voor de Pelgrim en onze reizen brengen je verder!
Download onze brochure 2023

nieuws
Bekijk de foto's van de septemberreizen naar Lourdes

In september hebben er drie grote bedevaarten met in totaal zo'n 1500 pelgrims naar Lourdes plaatsgevonden. Beijk de fotoimpressies van deze reizen. 

Lees meer

Onze Lourdesreizen

Het Huis voor de Pelgrim biedt al ruim 100 jaar bedevaarten naar Lourdes aan. Wat in al die jaren hetzelfde is gebleven is de bestemming: Maria in de Grot in Lourdes. Zij was er toen en ze is er nu nog steeds. Bij de Grot in Lourdes kan iedereen Maria persoonlijk ontmoeten. Het is een plek om zorgen en vragen  bij haar neer te leggen of om dankbaarheid te tonen.. De vele kaarsjes die er branden, getuigen van de duizenden pelgrims die zich elke dag tot Maria wenden.

Na de coronapauze gaan we dit jaar weer op bedevaart. En u kunt meegaan. 

Het unieke van de reizen naar Lourdes is dat je ook kunt deelnemen als je mindervalide bent of een bepaalde mate van zorg nodig hebt.
Met zo'n ruim jaarlijks aanbod naar Lourdes is er altijd wel een moment dat in onze agenda past.
Mijn partner gaat altijd per vliegtuig naar Lourdes. Zelf ga ik liever met de bus. Welk vervoer we ook kiezen, het is altijd top geregeld.
reizen op maat

Speciaal voor groepen biedt het Huis voor de Pelgrim reizen op maat aan. In nauw overleg verzorgen we een bedevaart, bezinnings- of spirituele reis die je verder brengt. Naar een bestemming of streek naar keuze. We leveren graag maatwerk.

Nieuwsgierig?
foto-impressies

Ter inspiratie delen wij graag tal van fotoimpressies van eerdere reizen met je. Zo krijg je een goede indruk van ons aanbod of van de mogelijkheden die reizen op maat bieden.

Bekijk de foto's
word vrijwilliger

Onze bedevaartreizen zijn alleen mogelijk dankzij de inzet van honderden vrijwilligers. Zij begeleiden de reizen als reisleider, brancardier, verpleegkundige, arts, priester, diaken of pastoraal werker. Interesse?

Neem contact met ons op
wandeltochten

Van oudsher worden pelgrimstochten te voet gemaakt. Het Huis voor de Pelgrim biedt samen met De Wandelmaat de mogelijkheid om mooie wandeltochten langs kloosters en abdijen te maken.

Meer weten?