Zomeruitgave ‘Magazine voor de Pelgrim’ verschenen

De nieuwe editie van het ‘Magazine voor de Pelgrim’ is uit. Daarin deze keer veel aandacht voor de heiligverklaring van Titus Brandsma afgelopen mei. We waren erbij toen de paus op het Sint-Pietersplein de heiligverklaring uitsprak. In het magazine een uitgebreid verslag van die reis.

En we waren na twee jaar eindelijk weer in Lourdes. Pelgrims en vrijwilligers vertellen hoe hen dat bevallen is. Verder in deze uitgave: een interview met voormalige vice-admiraal Matthieu Borsboom over zijn betrokkenheid bij de Militaire Bedevaart en het Internationaal Militair Apostolaat; achtergronden bij het pastorale thema van dit jaar; een verslag van de bedevaart naar Ierland van het aartsbisdom Utrecht en een terugblik op het symposium ‘Bedevaart in Kaart’ van het Katholiek Documentatiecentrum.

Lees dit en nog  veel meer in de zomeruitgave van het ‘Lourdesblad’, zoals trouwe lezers het blad graag noemen. Word ook abonnee van het Magazine voor de Pelgrim. Voor €8,25 valt het blad vier keer per jaar in de bus.

Bestel gratis proefnummer of neem direct een abonnement