Reisbrochure 2023 verschenen: bestel 'm nu of boek direct

De brochure met het reisprogramma voor 2023 van het Huis voor de Pelgrim is verschenen. Daarin staat het volledige bedevaartprogramma van dit jaar.

Het Huis voor de Pelgrim biedt dit jaar maar liefst acht verschillende reizen naar Lourdes aan. De eerste is al in februari. Dan zijn er drie reizen in april/mei, drie in september en een gezinsbedevaart in oktober. Nieuw is dat het dit jaar ook (weer) mogelijk is om met de trein naar Lourdes te reizen.

Daarnaast staan er dit jaar ook weer bedevaarten naar enkele andere bestemmingen op de kalender: Assisi & Rome (mei), Banneux (juni en september), Santiago (juni) en Israël (augustus). Ook vinden dit jaar de Wereldjongerendagen in Lissabon plaats. Het Huis voor de biedt de reizen vanuit Nederland in samenwerking met de bisdommen aan.

Alle pelgrims die recent met het Huis voor de Pelgrim op reis zijn geweest, hebben het Reisprogramma 2023 inmiddels ontvangen. Wilt u de brochure ook ontvangen? Stuur dan een e-mail of bel tijdens kantoortijden naar 043 – 3215715. Alle reizen zijn ook op deze site te vinden én te boeken.

Het Reisprogramma 2023 is ook te downloaden