Ontmantelzorgreis

Heel wat mensen hebben de zorg voor een zieke of mindervalide naaste: een partner, een ouder, een kind, een broer, zus of goede vriend. Mantelzorgers worden ze genoemd: de mensen die een groot deel van hun tijd geven voor de zorg voor een ander. Met hoeveel liefde en toewijding ze dit ook doen, ook een mantelzorger heeft er soms behoefte aan om even ontzorgd te worden. 

Ontzorgen

In het kader van het 100-jarig jubileum bieden we dit jaar een speciale bedevaart voor mantelzorgers én hun zorgbehoeftige naaste aan. Als echte pelgrims gaat u samen op reis, maar onze vrijwilligers nemen deze week de zorg over. Op die manier hopen we zowel de zorgpelgrim als de mantelzorger een onvergetelijke week te bezorgen.

Begeleiding
Tijdens deze reis kunt u deelnemen aan het gewone bedevaartprogramma. Tegelijkertijd zorgen we voor speciale begeleiding, waardoor u met andere mantelzorgers kunt praten en ervaringen kunt delen. Ook als mantelzorger alléén deelnemen, is mogelijk.

Data

  • 6 t/m 13 september (8-daagse zorgbusreis)
  • 7 t/m 12 september (6-daagse vliegreis)

Prijs
De prijs voor deze reis voor mantelzorgers is gelijk aan de prijs voor de bedevaart met de zorgbus en onze vliegbedevaarten

  • Prijs zorgbus  € 895
  • Prijs vliegbedevaart € 895 of € 975 (afhankelijk van keuze hotel)

Aanmelden