Rome & Assisi
Naar Franciscus & Franciscus
Data & Prijzen
Tivoli-Tour-Villa-deste1.jpg
Wanneer gaan we en wat kost het?
Meer informatie
Programma
Rome Huis voor de Pelgrim 06.jpg
Wat gaan we doen?
Bekijk het programma

Rome & Assisi

Franciscus en Franciscus bezoeken. Nee, dat is geen typefout. Tijdens onze reizen naar Rome en Assisi bezoeken we in één week twee Franciscussen: we reizen naar de stad van paus Franciscus en naar die van zijn naamgever Sint Franciscus. Twee bijzondere mensen in wie heden en verleden van het christendom samenkomern.

FransenFrans.jpg

Rome 

Rome is de eeuwige stad. Het is de stad van de paus en het centrum van de wereldkerk. Maar Rome is ook de stad van eeuwenoude beschaving en Romeinse opgravingen. Een stad met een lange geschiedenis. Rome is steeds nieuw en interessant. Je raakt er nooit uitgekeken. Daarom keren we steeds weer terug naar Rome. Elke keer met een beetje ander programma. 

 

Assisi

Sint Franciscus was in de 13e eeuw spraakmakend en vernieuwend. Zijn beweging van armoede zette een heel nieuwe trend in de kerk, haast even opvallend als zijn naamgenoot paus Franciscusu nu doet. In Assisi bezoeken we de bijzondere plekken uit het leven van deze grote heilige. 

 

Reizen op maat

Groepen die een eigen reis naar Rome en/of omgeving willen maken, kunnen altijd contact met ons opnemen. In goed overleg wordt een programma samengesteld. Wij nemen u alle werk uit handen. Lees meer over reizen op maat